top of page

DDD Expositie

Samen met een collectief ontwierpen en produceerde wij beursmeubilair voor Driving Dutch Design, dat tentoongesteld werd tijdens de Dutch Design Week 2017.

Binnen Driving Dutch Design deden 21 ontwerpstudio's mee. Deze 21 ontwerpers werken allemaal in verschillende disciplines.

De uitdaging was om een ​​tentoonstelling te ontwerpen en te maken met één algemeen thema/look, maar met de flexibiliteit voor elke deelnemer om zijn werk tentoon te stellen zoals hij/zij zou willen. We besloten daarom dat elke deelnemer een aangewezen vloerplaat zou krijgen, en op deze plaat mochten ze twee blokken kiezen waarop ze hun werk konden presenteren. We hebben 4 soorten blokken ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen. Deze blokken bestaan ​​uit een houten structuur en een plaatwerkoppervlak. De oppervlakteplaat kan door de individu worden geplaatst zoals hij/zij wil. Met dit ontwerp gaven we elke deelnemer de vrijheid om zijn eigen ruimte te ontwerpen en toch de algehele look en feel van de tentoonstelling te behouden.

Dienst

Ontwerp & Productie

Klant

Jaar

ABN-AMRO / BNO

2017

133A0310-selection.jpg
bottom of page